hvala onima koji nas podržavaju

bez njih, ne bi bilo nas.

Osim što je pružio obrazovanje mnogim članovima udruge, FER je postao mjesto gdje se redovito održavaju radionice STEMALICE od trenutka kada je udruga osnovana. Osim što nam pružili dom, uvijek su dostupni za udijeliti savjet – a posebno članovi ŠUZA-e. Za one koji ne znaju, ŠUZA, iliti, Iz škole u znanost i akademsku zajednicu je FER-ov program popularizacije znanosti.

S e-radionicom također imamo dobre odnose od početka djelovanja udruge. Donacijom novih Croduino setova za radionice, e-radionica podržava rad STEMALICE i STEM edukaciju te djeci omogućuje da se upoznaju s čarima elektronike. Osim Croduino setova, e-radionica je do sada donirala i niz elektroničkih komponenti i savjeta kako najbolje iskoristiti njihovu opremu! 🙂

Ako ste se ikada zapitali kako smo došli do online IDE-a za Python, odgovor je Judge0! Ne samo da nam olakšava radionice, već i djeci omogućuje da na bilo kojem računalu vježbaju ono što su naučili za vrijeme radionica. Osim toga, i ova web stranica nam živi na njihovim serverima. 😉

“U skladu s dugogodišnjom praksom društveno odgovornog poslovanja, HEP je od svojih početaka nastojao biti pouzdan partner zajednici u kojoj djeluje.”

Zaista, u 2021. godini, u sklopu HEP-ovog natječaja “Svjetlo na zajedničkom putu”, udruga STEMALICA je bila jedna od institucija koje su primile donaciju kako bi izvršila projekt “Opremanje udruge adekvatnom opremom za održavanje STEM radionice”. Više o natječaju možete saznati na stranicama HEP-a.

Želiš li i ti podržati STEMALICU?

JAVI NAM SE