NOVA LOKACIJA !

Od ove godine naše radionice održavamo na novoj adresi!

Preselili smo se u OŠ Jure Kaštelana, Ul. Vladimira Ruždjaka 2a, 10000, Zagreb. Veselimo se i ove godine družiti sa vama!

TRAŽIMO NOVE VOLONTERE ! 🙂

jer samo zajedno možemo

omogućiti djeci da grade budućnost

O NAMA

Vjerujemo da je obrazovanje ključ.

Udruga STEMALICA osnovna je u svibnju 2019. godine kao nastavak prethodnih aktivnosti u polju edukacije djece u STEM području. Na ovaj način se nadamo doprijeti do većeg broja djece i u njima probuditi znatiželju za tehnologijom koju i sami svakodnevno nosimo. Nadalje, znamo da je svako dijete posebno i da svako dijete ima specifične talente i želje za budućnost. Stoga, naša misija nije djecu naučiti samo programirati već im ugraditi vječnu znatiželju i pokazati da im tehnologija, bez obzira koji put kasnije odabrali, može uvelike olakšati izazove i pomoći u ostvarenju snova.

Koje radionice održavamo ?

01.

Kreativno programiranje

Željeli biste da Vaši klinci istraže nevjerojatan svijet programiranja, a da pritom imaju priliku izraziti svoju kreativnost i maštu?

02.

Osnove programskog razmišljanja

Susreće li se Vaše dijete prvi puta s programiranjem ili ste već bili na radionicama i upoznato je s osnovnim pojmovima? Koji god odgovor bio; izvrsno!

03.

Primijenjeno programiranje

Ideja programa primijenjenog programiranja je pokazati širok spektar primjene vještine programiranja u drugim područjima.

04.

Osnove elektrotehnike
1

Kako kodom upaliti ledicu ili pisati po ekranu? Prijavite se te se upoznajte sa osnovama Arduino-a kroz intuitivno sučelje djeci.

05.

Osnove elektrotehnike 2

Vaše dijete je već steklo osnovna znanja iz programiranja u školi ili kroz izvanškolske aktivnosti, koji je sljedeći logični korak?

06.

Povremene radionice 🙂

ŠTO KAŽU RODITELJI?

Zadovoljni smo razvojem djeteta u ranoj dobi s vašom pomoći. Ulazak u svijet programiranja kroz opušteniji koncept. Njegov odlazak na radionice s velikim osmjehom na licu.

Sviđa nam se pristup djeci i radu, fleksibilnost.

Vrlo sam zadovoljna radom voditelja-volontera, njihovom predanošću, entuzijazmom, radom i odnosom prema djeci.

Sviđa mi se ugodna atmosferom i dobra volja koju su volonteri prenosili djeci 🙂

Posebno smo zadovoljni volonterima i voditeljima i programom.

Odnosom voditelja i volontera prema polaznicima… svaki dolazak kući nakon radionice je bio euforičan i javljala se sve veća motivacija za povratak svaki novi tjedan k vama.